Startsida Om oss Behandlingar Priser Kontakt


Om oss

Marina Klemetz – Massage & laserterapeut, kostrådgivare.

Tidigare hette företaget Mp Plexus Massage & Friskvård. I juni 2011 öppnade jag Överåskliniken där vi jobbar flera terapeuter under samma tak.
Att jobba under dessa omständigheter har alltid varit en dröm och att kunderna ska kunna räkna med förstklassiga behandlingar samt erfarna och seriösa terapeuter är den absoluta målsättningen.
Jag har varit verksam i eget företag sedan 2003. Arbetar även ute på företag med företagsmassage samt håller föreläsningar i kost & hälsa.
Jag jobbar med djupgående massage för att komma åt alla knutor och spänningar men även en lättare massage för patienter med långvariga smärtsyndrom t ex fibromyalgi mm. Det är dock alltid du som patient som bestämmer trycket.
För information om övriga behandlingar se behandlingsinfo. Det fina med min bransch är att det alltid går att finslipa och gå vidare genom små delkurser/vidareutbildningar. Sedan 2003 har jag gått triggerpunktskurser, påbyggnadskurs hos Kiropraktorn Anders Fors, påbyggnadskurs i positionell relaxationsteknik & långvariga smärtsyndrom/smärtlindrande massage och kurser i kost & kropp.

Se kontakt för konsultation eller boka behandling.

Oscar Leonsson – Massageteraeput & PT.

Grunden i mina behandlingar är svensk klassisk massage där jag oftast jobbar djupgående och med triggerpunkter samt töjningar och träningsrådgivning. Självklart skräddarsyr jag alltid massagebehandlingen efter dina behov och önskemål.

Efter jag blev massageterapeut för tio år sedan försöker alltid bredda mina kunskaper för få ett större helhetstänk när det gäller mäniskokroppen. Jag har bland annat vidarutbildat mig på högskola inom träningslära, anatomi och fysiologi och har även jobbat som personlig tränare och undervisat i anatomi och fysiologi.

Kontakta mig om du är intresserad av en djupgående, idrottsspecifik, behandlande, återhämtande eller avslappnande massagebehandling.
Sofia Häggblom – Samtalsterapeut & Samtalsvägledare, Energiterapeut, Massage- och SPAterapeut.

Jag arbetar med inre läkning och utveckling och hos mig får du verktyg för att gå framåt, släppa taget om det som inte längre tjänar dig och leva ditt liv på ett så fritt och obundet sätt som möjligt. Målet i samtliga behandlingar är att du ska komma närmare din kärna och aktivera ditt sanna Jag. Och självklart må bättre! Allt arbete med själen kräver eget engagemang, men är du redo att göra jobbet så finns jag här för att guida dig.
Jag har gedigen utbildning inom samtal och går kontinuerligt utbildningar och kurser för att vidareutvecklas.
Du kan läsa mer om mig på min egen hemsida: vaxtkraftgbg.se, eller kontakta mig här. Varmt Välkommen!